Oletko sisäistänyt, mitä digitalisaatio merkitsee juuri sinun yrityksellesi? Uskallatko pistää teknologian töihin - uusiksi tuotteiksi, palveluiksi ja kassavirraksi? Varmaa on että ilmiö ei mene ohi, joten yrityksen ei kannata jäädä odottamaan tai tyytyä tekemään kuten ennenkin.

Tule kaksiosaiseen päivään oppimaan miten muutosta johdetaan, informaatiota hyödynnetään ja asiakaskokemusta kehitetään. Uusia ratkaisuja luodessa kannattaa virittää myös tietosuojaa ja tietoturvaa, sillä kaikkia yrityksiä velvoittava EU:n tietosuoja-asetus astuu voimaan jo ensi toukokuussa.

Aamupäivän esiintyjinä mm. DellEMC:n maajohtaja Mika Enberg, tietotekniikan asiantuntija ja tietokirjailija Petteri Järvinen sekä ammattilaiskeittiöt digiaikaan siirtäneen Fredman Groupin toimitusjohtaja Peter Fredman sekä brändi- ja asiakaskokemusjohtaja Susanna Paloheimo.

Iltapäivä on omistettu verkostoitumiselle sekä lyhyille ja käytännönläheisille työpajoille, joita pitävät eri yritysten parhaat asiantuntijat. Aiheina mm. Liikkuvan työn haasteet ja ratkaisut, Keinot yrityksesi titeoturvan parantamiseen, GDPR-faktaa ja pikatestaus sekä tulevaisuuden pilvipalvelut

Tilaisuus on maksuton.

TUTUSTU OHJELMAAN JA ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Ratkaisevan otteen digitalisaatioon tarjoavat Dell Finland Oy, Kauppakamari, PC Pinus Oy, Turun yrittäjät sekä Teknologiateollisuus ry.

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä