Pinus on suunnitelmallisesti kehittänyt toimintaansa kohti asiakkaiden liiketoiminnan syvempää ymmärtämistä. Yhdessä asiakkaan kanssa haemme teknisiä toteutuksia ja ratkaisuja, jotka tukevat asiakasta heidän liiketoimintansa haasteissa.

Syksyllä teimme asiointikokemuksen mittauksen yhdessä Turun Ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Pinus sai positiivista palautetta asiakasvastuullisten yhteyshenkilöiden tuottamasta lisäarvosta, toimituksien nopeudesta sekä toimitusvarmuudesta. 

 

Päätimme vielä haastatella muutamia asiakkaitamme ja esitellä myös heidän toimintaansa. Asiakkaamme toimivat eri toimialoilla, joissa Pinuksen fokuksena on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa.

Alla olevalla videolla esittelemme yhden asiakkaamme, Narvin, toimintaa. Videolla näet kertomuksen yhteistyöstämme arvostamamme brändin kanssa. Meistä on upeaa olla mukana osana Narvin tarinaa!

Narvi on perinteikäs kotimainen kiuas- ja tulisijavalmistaja. Narvin toiminnan alkusysäys on nähty jo 1930-luvulla. Nykyään Narvin toiminnan keskipiste sijaitsee Rauman Lapissa.

Yhteistyössä