MOBIILILAITEHALLINTA

Mobiililaitetoimitukset kasvavat nykyisin huimaa vauhtia. Tänä vuonna globaali myynti ylittää jo 2,5 miljardin laitteen myynnin. Älypuhelimet valtaavat markkinoita ja tablettien toimitukset ohittavat perinteiset tietokoneet. Tableteilla ja älypuhelimilla tehdään nykyään yhä enemmän töitä ja nyt työntekijät vaativat että mobiililaitteilla voi tehdä samoja asioita kuin pc:llä. Ympäristön ja vaatimusten muuttuessa on entistä tärkeämpää että laitteet saadaan nyt keskitetysti yrityksen omaan kontrolliin. Nyt voit hallita mobiililaitteitasi, sovelluksia ja näiden tietoturvaa kustannustehokkaasti. Keskitetty mobiilaitehallinta tuo merkittäviä etuja: 

-    Yksi hallinta ja suojausratkaisu päätelaitteille, laitteiden sovelluksille ja käsiteltävälle datalle. Keskitetty laitehallinta, automaatio ja etätoiminnot toimivat samanaikaisesti, järjestelmäalusta- ja päätelaiteriippumattomasti.  Tämä kaikki tapahtuu reaaliaikaisesti ja läpinäkyvästi.

-    Keskitetyn hallinnan avulla sekä työntekijä että it-osasto säästävät merkittävästi työaikaa. Työntekijät hyötyvät tehokkaista ja tietoturvallisista työvälineistä. Tällöin yrityksen tuottavuus kasvaa merkittävästi

-    Mobiililaitteiden tietoturva saadaan helposti hallintaan ja ajan tasalle keskitetyn hallinnan avulla. Suojaa aukotta organisaatiosi kaikki laitteet, sovellukset ja laita samalla kuriin liiketoimintakriittisen tiedon hallitsematon jakelu ja tallentaminen.  Hallinnan kautta voidaan tarvittaessa tehdä myös laitteiden etätyhjennys, etälukitus tuottaa kaikki laitepäivitykset keskitetysti.

Pinuksen mobilaitehallinta pohjautuu IBM:n MaaS360® -teknologiaan. Palvelu toimitetaan joko kokonaispalveluna, missä Pinus  ylläpitää hallintaratkaisun, laitteet ja sovellukset asiakasorganisaation puolesta, tai alustapalveluna (PaaS), jolloin asiakas hallitsee laitteita ja sovelluksia itse.

Yhteistyössä