Yritysesittely

Pinus-yritysryhmä ratkaisee kokonaisuuden.

Uskomme henkilökohtaiseen palveluun ja haluamme kulkea tekniikan kehityksen kärjessä. Palvelukonseptiemme tavoitteena on taata asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuus kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Tuotteet

Pinuksen tuotekonsepti on yksinkertainen.

Haluamme taata yrityksesi liiketoiminnan jatkuvuuden. Pienikin katkos voi olla suuri taloudellinen harmi. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset: työasemat, tulostimet, toimistotarvikkeet, palvelimet ja yksinkertaisen tehokkaat ICT-ratkaisut.

Lue lisää

Palvelut

Kustannustehokkaat palvelut ja toimintamallit.

Tarjoamamme palvelut ja toimintamallit varmistavat yrityksenne suoriutumaan tarvittavista tietotekniikan ongelmatilanteista luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Pinus-kanava

 • Lääkäriasema Eloni Oy

  ”Elonin arvoja ovat paikallisuus, asiantuntijuus ja palvelualttius, ja samaa odotamme yhteistyökumppaneiltamme. Ilman Pinuksen panosta ei lääkäriaseman IT olisi syntynyt haluamassamme aikataulussa tinkimättä lainkaan luotettavuudesta ja helppohoitoisuudesta.”

  -Timo Kallioniemi, CIO, Lääkäriasema Eloni

 • Keskusautohalli

  ”Asioinnin helppous ja nopea reagointi ongelmatilanteissa ovat olleet iso apu meille.”

  - Harry Valanne, IT-päällikkö, Keskusautohalli.

 • Whitestone

  "Whitestonen liiketoiminta sähköisen kaupan asiantuntijana vaatii paljon myös IT-toimittajaltamme. Pinus on pitänyt tuotantomme rattaat pyörimässä ja mahdollistanut oman väkemme 100% panostuksen ydinliiketoimintaamme."

  - Tuomas Haanpää, myynti- ja markkinointipäällikkö, Whitestone.